6 Nisan 2020 Pazartesi

Kazasker Digiturk Servis , 0216 575 73 73

Kazasker Digiturk Bayi | 0216 575 73 73 kazasker digitürk bayii,kazasker digitürk bayisi,kazasker digitürk servisi,kazasker digitürk , kazasker digitürk montaj,kazasker digitürk nakil,kazasker digitürk kurulum,kazasker.


İstanbul kartal adresinde kullanmış olduğunuz ısıtma sisteminizle ilgili olarak merkezi servisten aramaktayım. İsmim Cengiz can . nasılsınız öncelikle

Güray bey son bir yıl içerisinde petek temizlikleri yapılmamış olan tüketicilerimize ulaşarak bilgilendirmede bulunuyoruz.

Son bir yıl içerisinde tesisat temizliğiniz yapılmadı değil mi ?

Güray bey tesisat temizliği başta yakıt tasarrufunuz olmak üzere önemli bir konudur.

Çünkü kirli tesisatlarda arıza riski fazla olur .hem kombinizin hem tesisatınızın ve tüm sistemin kullanım ömrü kısalır . temizlenmiş bir tesisatta ortalama yüzde kırk yakıt tasarrufu sağlanır. Tüm bunların yanı sıra tıkanıklık veya çatlamalarda genelde tüm sistem değişmesi gerekir ve yüksek maliyetler ortaya çıkabilir.

Bu gibi olumsuzlukların önüne geçebilmek ve size ciddi bir tasarruf sağlamak amacıyla Bu hafta sizin tesisatınız ve bölgenizde eksik kalan komşularınızın işlemlerini tamamlıyoruz .

Temizlik işlemi özel tesisat temizlik makinemizle özel tesisat kimyasalımızla üç aşamalı olarak gerçekleştirilmektedir.Ve sonucunda ciddi bir tasarrufunuz ve konforlu kullanımınız sağlanacaktır.

yarın siz de müsait misiniz….(adresin alınması , telefonların teyidi minimum 2 telefon alınması.)

Hizmetimizi 290 yerine şu anki çalışmamızla yalnızca 170 liraya gerçekleştiriyoruz ve bu tutar kullanılan kimyasalın ,servisin işcilik ücretidir. Ve.ki zaten ödediğiniz tutar birkaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bostancı Digiturk Bayi | 0216 575 73 73

Bostancı Digiturk Bayisi Bostancı Digiturk Bayi | 0216 575 73 73 bostancı digitürk bayii,bostancı digitürk bayisi,bostancı digitürk servi...